TUNUS İŞİ ÇOK GÜZEL DESENLİ PATİK YAPIM ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel tunus işi olarak çalışılan bir patik modelini sizlere sundum.

Çok güzel renkle çalışılan bu patik modeli sizlere fikir olsun istedim desen olarak da harika buldum ve sizlere fikir olsun istedim .Arkadaşlar değişik patik modellere bakmak isterseniz şiş ile ve tığ işi olarak bir önceki sayfamda sizlere paylaşmıştım bakarak fikir edine bilirsiniz tunus işi bir çok kişi bilemeye bilir ama bu video anlatımını izleyerek sizlerde yapabilirsiniz yapamayacak hiç bir örnek olamaz yeter ki yapılışını bilelim bilmemiz için anlatımları izlemek gerek.

Tunus işi tığ çalışması gibi kolay aslında biraz tığdan büyük şiş gibi duran bir çalışma stili olduğunu ve sizlerde örgü sever olarak yapacağınızı umarım bebeklerin örgüleri olarak harika oluyor bir çok model paylaşmıştım sayfamı ziyaret ederek bir çok tunus işi örgülerden bilgilenebilirsiniz.

Sayfama en yeni ve en güzel her örnekten yer vermekteyim umarım sizlerde beğenerek takip ediyorsunuz  yorumlarınızı beklerim.

tunus işi çalışmalarda desen çok önemli olduğunu modeller bakınca göreceksiniz hem renkler hem modeller de harika sizlerde yapabilirsiniz bazı lif çalışmalardan modeller olarak uyarlaya bilirsiniz veya diğer şiş örgü desenlerden alarak da yapabilirsiniz zaten örnekler bir yerde kalmamalı ki değişik görseller olsun diye düşünerek fikrimi sizlere paylaştım şimdi bu güzel tunus işi patik çalışmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.