SADECE 39 İLMEKLE DİKİŞSİZ EV PATİK MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler çok güzel başlayıp atmadan çalışacağımız babet şeklinde ev patiğinin nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi vermek istiyorum.

Yapılışı tam detaylı olarak anlatan videoyu paylaştım sonuna kadar izleyerek Sizlerin de çok kolay çalışabileceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar sayfamda birçok patik modelleri mevcuttur her biri kendince farklı çalışarak elde edilen patik modellerin de bu modelinde kendince 39 ilmek başlayarak ve dikiş atılmadan yapılan bir patik olduğunu düşünerek Sizlerin de bu patik çalışmasını beğeneceğinizi umuyorum.

Çalışmalarda birçok arttırma eksiltme yapılan ve yapılmadan çalışmaları yapılmaktadır Bu modelde dikişsiz olarak ve 39 ilmekle başlanan bir model beğendiğim için Sizlerin de sizlere yapım aşamasını paylaşmak istedim.

Bu modellerde istediğiniz renkler ve istediğiniz ipin markasını kullanabilirsiniz.

Örgülerde sadece modellere uyumlu olan renkleri tercih edersek model bir o kadar daha güzel gözükecektir.

Batik çalışmalarda isterseniz hazır patik tabanları kullanabilirsiniz .

Artık tabanlık olarak hazır taban her aldığımız yerlerde mevcuttur.

Incir ve tuhafiyelerde bulabileceğiniz tabanlıkları kullanarak ister tığ işi patik şiş ile yapılan patikler e uygulayabilirsiniz.

Bu güzel patiği yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.