BURGULU SELANİK ÖRNEĞİ EFE YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI



BURGULU SELANİK YELEK MODELİ
BURGULU SELANİK YELEK MODELİ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere burgulu selanik örgü ile efe yelek modelin detaylarından bahsederek fikir vermek istedim.

Yapılışına gelince her sayfamda olduğu gibi hem resim görsel olarak hem de açıklamalı video sayfanın sonunda paylaştım.

2 yaş erkek çocuklar için yapılan  örgü efe yelek yapımı ile birlikteyiz. Erkek çocuklar için efe yelek modelleri sıklıkla tercih edilmektedir. Ama sürekli aynı modeller anlatılmaktan bu güzel model tasarlamalar geride kaldığını düşünüyorum .

Model olarak bu modeli kullanıp farklı örnek çalışa bilirsiniz kanalımda bir çok model paylaştım bakıp sadece bu efe yelek model kullanarak farklı örnekler örebilirsiniz.

efe bebek yelek ön parçası

BURGULU SELANİK EFE YELEK MODELİN TARİFİ

Evet bu güzel efe yelek modelini tarif edersek başlama tekniği yuvarlak başlayarak ve üzerine desen yaparak diğer yelek modelli gibi koltuk altı kesim ve ön ve kesim yapılmıştır.

Tam detay yapmak isterseniz yazılı tarif yerine anlatımlı video izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz.

Her model gibi burada yazılı anlatım karışık bulacağınızı düşünüyorum.

selanik-efe-yelek-modeli tarifi

ÖRGÜ YELEK İÇİN FİKİRLER

efe bebek yelek modeli

Model çalışmasını tam anlamak en kolay yolu video izleyerek çalışıldığını bildiğim için fikrimi söylemek istedim.

Yelek çalışmasında bir yaş daha büyük örmek isterseniz bu sayından veya bu ölçüden 1 santim fazla yaparak beden bulabilirsiniz .

Her beden örgülerde 1 santim veya 1,5 santim oynar tabi ki buna dikkat etmeniz gereken bir şey daha var örnekler bazı örgü esnemez o yüzden beden farklı olabilir.

Evet arkadaşlar sizleri daha merak ettirmeden hemen yapılış anlatımlı video izlemeye davet ederek beraber örgü yapalım mı tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Kaynak.Hamarat bebek örgülerine ait
Makale yazı yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.