AMAN NAZAR DEĞMESİN ÖRGÜ LİF MODELİN TARİFİ VİDEO



ÖRGÜ LİF MODELİN TARİFİ
ÖRGÜ LİF MODELİN TARİFİ

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel nazar boncuğu lif modelinin yapılışını hazırladım.

Çok sipariş olarak alacağınız bu güzel lif modelinin yapılışını resimlere ve video anlatımına sayfayı ilerledikçe bulabilirsiniz.

Lif modeli malzemeleri

ÖRGÜ LİF MODELİN TARİFİ
ÖRGÜ LİF MODELİN TARİFİ

Üç renk ipini kullanıyoruz örgü için ikimize uyumlu olması gerek ipleri kesmek için makasımızı kullanıyoruz ve örgümüzü her lif modelde olduğu gibi yuvarlak başlayarak modelimizde oluşturuyoruz.

Tam detaylı ve renklerin geçişlerini görerek anlatımı izleyip daha rahat daha kolay çalışacağımızı düşünerek video izlemeye öneriyorum.

nazar değmesin lif modelleri

Fıstık çalışması yaparak yuvarlak lif modelini beğenip farklı modellere bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok farklı model yeni tasarımlar bulabilirsiniz.

Nazar boncuğu lif modeli umarım beğeneceksiniz sizlere en güzel en yeni modelleri sunduğunu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı bekleriz.
Evet arkadaşlar lif modeli çalışmak isteyen tüm örgü sevenlere kolay gelsin bizleri video Anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.

Kaynak Suzan’ın elişi dünyasına ait
Makale yazı orgu tarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.