ŞİŞ TIĞ YOK SADECE EL BECERİSİ EV TERLİK ÇALIŞMASI TARİFİ İLE VİDEO



tığ,şiş olmadan ev terlik çalışması

Sevgili el işi seven hanımlar sizlere tığ , şiş yok sadece el becerinle  bayan ev terlik çalışarak yapacağınızı düşünüp paylaştım.

EL BECERİSİ PÜFİDİK TERLİK

Merhaba sevgili Örgü sevenler tığ, şiş olmadan yapacağını çok güzel çok kolay değil ev terliği çalışmasına sizlere sundum.
Tabanlık kullanarak alize puf ipi kullanarak tığ yardımıyla ve parmaklarınızla örgü işler gibi işleyip ev terliği hazırlayabilirsiniz.

EV TARLİK ŞİŞ YOK TIĞ YOK

Bir önceki sayfamda Alize puffy ip ile paspas çalışması paylaşmıştım Bugün de aynı el becerisiyle ev terliği çalışabilirsiniz.

Ister kendinize ister eşinize ister çocuklarınıza yapabileceğiniz bir ev terliği kullanışlı olacağını düşünerek Sizlere fikir olsun istedim.

EL İŞİ EV TERLİK MODELİ
EL İŞİ EV TERLİK MODELİ

1 saat içerisinde kendi terliği nizi yapabilirsiniz.

Bu güzel model terlik çalışması nasıl yapılır ve nasıl hazırlanır diye düşünecek olursanız sayfanın Sonunda video anlatımı olan yapılış detaylı videoyu paylaştım.

Video çalışmasını izleyerek Sizlerin de çok kolayca yapacağınızı düşünerek izleri video anlatım olan videoyu beni davet ediyorum i̇yi seyirler.

Kaynak hobi :zamanına aittir
Makale yazar :orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.