YENİ YAPRAK ESİNTİSİ LİF MODELİN TASARIM ÇALIŞMASI



Yaprak esintisi lif model tarifi

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir yeni yaprak esintisi lif modelin yapılış anlatımlı video paylaştım.

Görseli ile harika bir lif modeli olduğunu düşünerek ve ben çok beğendiğim bu lif modelinden siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Yapılışından bahsetmek ister,isek evet yapılış tarif sizlere veriyorum fakat bence video izleyerek yapmak daha mantıklı olduğunu söylemek isterim.

YENİ YAPRAK ESİNTİSİ LİF MODELİN TARİFİ

ÖRGÜ YAPRAK ESİNTİSİ LİF MODELİ
Lifimizin yapılışı için 2 renk lif ipi kullanıyoruz ben mor ve beyaz yaptım siz isteginiz renk yapabilirsiniz .
Lifimize mor lif ipi ile 6 zincir çekerek başlıyor bir halka oluşturup halkanın içine 6 fıstık yapıp ilk sırayı tamamlıyoruz.
2 sırada her yuvanın içine 2 li fıstıklar yapıyoruz sıra sonlarında artış yapıyoruz üçüncü sırada da yine artırma yaparak 6 sıra örüyoruz ve eksilterek baklava dilimi oluşturuyoruz.
6 büyük 6 küçük baklava dilimi oluşturuyoruz ve etrafından beyaz İpimizle her yuvanın içine 5 dolgulu fıstıklar yaparak tamamlıyoruz.
İKİ RENKLİ YAPRAKLI LİF MODELİ
Evet arkadaşlar bu güzel modeli hem görsellere bakıp hemde yapılış tarifine bakarak yapacağiniz düşünerek birde video anlatımını izlemenizi daha kolay yapacağınızı düşünüyorum ve sizleri video açıklamalı izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak: Lif perisi arzu hanıma ait

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.