TUNUS İŞİ BAYKUŞLU PATİK MODELİN AÇIKLAMALI VİDEO



TUNUS İŞİ ÖRGÜ PATİK TARİFİ
TUNUS İŞİ ÖRGÜ PATİK TARİFİ

Sevgili örgü sevenler her örgü el işi ile yapılan patik modellerden birde tunus işi baykuşlu patik modelinden fikir edinin diye video açıklamasını paylaştım.

Tunus işi çalışması farklı bir çalışma tekniği kullanılan şişle yapılan bir örgü modelidir.

Tunus işi baykuş patik modelin tarifi

TUNUS İŞİ BAYKUŞ DESENLİ PATİK MODELİ

Patik modelinde 6 renk ip kullanıyoruz çalışma tekniğini bakıldığında her ne kadar tarih belirten de renklerin geçişleri ve Büşra’nın çalışma yönlerini video anlatımını izleyerek daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Çünkü baykuş modelinde seni uygulamak için farklı renk geçişleri yapıldığından tarih belirtmek biraz karışık gelebilir diye düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel baykuş desenli örgü modeli bebek örtülerinde de kullanabiliriz diye düşünüyorum.
Tunus işinde birçok deseni yapım aşaması kolay olduğu kadar gösterisi olduğunu da modeller arasında Sizlerin de dikkatini çekeceğini düşünüyorum.

TUNUS İŞİ PATİK MODELLERİ

Tunus işi model çalışmalarında ve farklı model olarak düşünüp fikir edinmek istediğiniz de sayfamı ziyaret ederek birçok Tunus işi örgü modellerini bulabilirsiniz.

Bu güzel modeli be diğer örgü model patik çalışmaları gibi beğenip Sizlerde yapacak olursanız anlatımını sonuna kadar izleyerek daha kolay yapacağınız düşünüp sizleri video anlatımı olan videoyu izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.

Kaynak:semra hobi ye ait

Makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.