FARKLI BURGULU BAKLAVA DESENLİ ERKEK YELEK MODEL ANLATIMLI VİDEO



ERKEK-YELEK-MODELI-BURGULU
ERKEK-YELEK-MODELI-BURGULU

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel farklı burgulu baklava desenli erkek yelek modelin anlatımını sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Farklı desen çalışması ile normal bildiğimiz saç örgü modeli ile iki ilmekli burgu çalışıp arasına baklava desen uygulayarak farklı bir görsel oldu sizlerin de beğeneceğini umarım.

FARKLI YELEK ÇALIŞMASI

FARKLI BURGULU BAKLAVA DESENLİ ERKEK YELEK MODEL TARİFİ

Evet arkadaşlar önce yelek ucu 2 ters 2 düz olarak lastik çalışması yaparak başlayalım üstüne model yapmak için de saç örgü işlemi yapıp modeli oluşturuyoruz.

Kenarları haroşa yaparak kenar bant oluşturuyoruz .

Ve 6 ilmek düz örgüyü 3 ,çer bölerek çapraz bir burgu yapılıyor sonra 2 veya 3 ters örgü yaparak diğer baklava deseni oluşması için.

ERKEK YELEK MODELİ BURGULU
ERKEK YELEK MODELİ BURGULU  BAKLAVA DESENLİ

2 düz ve 6 ilmek ters düz olarak içine örgü yapıp yine 2 ilmek düz örerek devam ediyor tabi ki bu şekilde sizlere karışık gelebilir sizler en kolay çalışmanız için video anlatımını izlemenizi öneririm.

FARKLI BURGULU ÖRGÜ MODELİ

Sevgili hanımlar bu güzel farkli baklava deseni örgü erkek yelek modeli yapmak isteyenleri video anlatımına davet ediyorum yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

kaynak:pamuk örgüler

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.