ÖRGÜ YENİ ÖĞRENİYORSAN İŞTE YAPRAKLI PATİK MODELİ YAPILIŞ VİDEO



ÇOK KOLAY YAPRAKLİ HAROŞA ÖRGÜ PATİK MODELİ

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve kolay örgü yeni öğreniyorsanız işte yapraklı patik modeli ile detaylı anlatımlı video paylaştım.

Örgü haroşa çalışması yaparak sadece dikiş ile ön kısmına yaprak oluştura bilirsiniz görsel olarak hem kolay hemde renkli ip ile çalışarak günlük patik yapabilirsiniz.

YAPRAKLI PATİK MODELİN GÖRSELİ

         ÖRGÜ YENİ ÖĞRENİYORSAN İŞTE YAPRAKLI PATİK MODELİN TARİFİ 

Patik başlama yatmadan önce hangi iple çalışacağımızı hepimizi ve hangi şişmesi kullanacağımızı Öncelikle temin etmeliyiz.

Ekiş işimizi elimize alıp 25 ilmekle başlayıp düz bir haroşa çalışması yaparak modelimizi çalışıriz.

Yaprak deseni olarak merak edecek olursanız dikiş yaparken farklı bir dikiş tekniği ile yaprağı mızı oluşturuyoruz aynı örgü ve dikiş küçük detaylarla yaprağı mız oluşuyor.

YAPRAKLI PATİK MODELİN GÖRSELİ

Evet arkadaşlar bu güzel ve yeni öğrenenler için ideal olan bu örgü patik modelini Umarım yeni öğrenenlere yeni fikirler olur.

Yine sayfamda Hem yeni öğrenenler hem de örgü bilip model teknik detay görmek isteyen arkadaşlarıma sayfamı ziyaret ederek birçok modeli bulabileceğinizi düşünerek sizleri sayfamı davet ediyorum.

YAPRAKLI PATİK MODELİN GÖRSELİ

Bu güzel modeli çalışmak istediğinizde ve yaprağı nasıl oluşturduğumuz sorunuza gelince sizleri video anlatımı olan videoyu paylaştım ve video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.

Kaynak: Pembeli örgüler

Makale yazar :  örgütarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.