ŞAL ÖR BOLERAYA ÇEVİR KOLAY BİR ÖRGÜ MODEL ÇALIŞMASI VİDEO ANLATIMLI



etol şal ile bolero çalışması

Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok kolay haroşa örgü ile şal ör boleraya çevir model olsun diye güzel kullanışlı bir model anlatımını paylaşıp sizlere fikir olsun.

Evet arkadaşlar bu güzel çalışmayı sizlerde kolay yapacağınızı umarak video anlatımlı video paylaştım yapılışını izleyerek yapabilirsiniz .

bolero yapılış detayı

Bu model görselde gördüğünüz gibi sade haroşa yaparak ve şekil vererek bu güzel boleroya sahip olabilirsiniz.

Desen çalışması yaparak veya etol şal çalışması yapabilirsiniz farklı desenler örgü olarak kanalım orgutariflerde bulabilirsiniz etol olarak çalışıp bu modele çevirebilirsiniz kolay çalışma olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim.

bolero yapılışı

Elinizde etol şal var ve şal olarak sıkılmış olursanız işte size yeni bir fikir küçük detayla işte model olsun .

Desenler ile şal yapabilirsiniz birçok örgü modeller bulabilirsiniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Evet arkadaşlar isterseniz tığ işi modellerden de bu güzel modellere yaparak farklılık yaratabilirsiniz bebek örgü olarak harıka olur veya genç kızlara spor bir bolero olarak da beğenecekleri düşünüyorum ve fikirlerimi sizlere paylaşıyorum umarım sizlerde bu güzel ister şal ister bolero yap görseli beğenek ve yapacaksınız sizler en güzel en yeni modelleri paylaştığımı ve yeni fikirler sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Bu güzel modelin sonuna geldik sizleri yapmanızda yardımcı olacak video anlşatımını izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.