BAYAN YELEK İŞKEMBE ÖRNEĞİN ŞERİTLERİ DETAYLI ANLATIMLI VİDEO



Bayan yelek modelin yapılışı

Sevgili örgü sevenler çok amaçlı kullanacağınız bu güzel örgü bayan yelek işkembe örneğin şeritleri detay  anlatımlı video ı sizlere hazırladım ve paylaştım.

Yapılış detayları tam anlamanız için video anlatımını sizler için sayfanın sonunda paylaştım izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz.

Bayan yelek modelin yapılış tarifi.

şeritli işkembe örneği

Başlama teknik olarak farklı düşünebilirsiniz fakat bu modele ben haroşe yakıştırıyorum ve haroşe ile başlamanızı öneririm.

Yapılışına gelince etek ucu ile ön ilik bölümü aynı kalınlıkta olmasına ve modele bakınca etekten yakaya kadar dönen şerit olduğunu görsel olarak harika olacağını düşünerek bu konuya dikkat etmenizi öneririm.

Modelimiz 5+4+ 2 ile sayı katları olduğunu söylemek istedim yani modelimiz 4 ters örüyoruz 1 düz örüyoruz ve 5 ters ile ilmek üstüne alarak modelimizi oluşturuyoruz bu şekilde devam ederek modelimizi çalışıyoruz.

işkembe modeli

Ben bu modeli nere kullanmalıyım sorunuza gelince evet hırka yapabilirsiniz yelek harika oluyor atkı,boyunluk,şapka, ve hatta bebek battaniye olarak da çalışabilir güzel çok amaçlı bir model olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun diye bu modelimi paylaştım.

Arkadaşlar bu güzel modeli ben farklı bir tasarım için hazırladım ve takip ederseniz bu güzel tasarımdan haberdar olursunuz.
bayan yelek örneği

Umarım bu güzel bayan  yelek işkembe örneğin şeritleri detay  anlatımlı video ve   modeli beğenip sizlerde yorumlarınızı yaparsınız .

Bu güzel örgü modeli örmek isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Evet arkadaşlar tam detay yapılışı için sizleri video anlatımına davet ederim iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.