EN GÜZEL 20 ADET ÇEYİZLİK TIĞ İŞİ HAVLU UCU MODELLER İLE YAPILIŞ VİDEO



20 adet havlu ucu modelleri

Sevgili el işi sevenler bugün sizlere en güzel dantel havlu ucu modelleri paylaştım .

Model konusunda fikir edinmeniz için 20 adet havlu kenar modelleri sizlere hazırladım umarım beğenecek ve yapacaksınız .

Yapmak isterseniz kolay olsun diye anlatımlı bir kat video anlatımını da paylaştım .

Biz bunları nasıl yapmalıyız diye soracak olursanız bu modelleri sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz ve hatta başka modellerde bularak fikir oluşturursunuz.

Galeri olarak paylaştığım bu modelleri yapılış detay olarak yani çiçeklerden esinlenip bir tülbent oya uygulayabilirsiniz yada birkaç lif modellerde bu oyalardan süsleme yaparak farklı görsel oluşturdu sizlerde bu güzel modelleri farklı yerlerde kullanabilir olmanız için fikirlerimi paylaştım.

 

Bu güzel modellerden sizlere galeri hazırladım fakat yapılış olarak sadece kendim zor olur diye düşündüğüm video modeli paylaşıp sizlerde yapacağınızı umarım.

Umarım bu güzel modelleri beğenip sizlerde yorum yapacağınızı düşünerek yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel havlu kenar modelleri beğenip yapacak olan örgü el işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Buyrun en güzel modellerin bir kaç yapılış anlatımlı video iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.