YENİ TASARIM TIĞ İŞİ BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTRİFLERİ



tığ işi bayan yelek modelin yapılışı

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel yeni tasarım tığ işi bayan yelek modelin  yapılış anlatımı orgutarifleri  olan bu güzel modelden bahsetmek istedim.
Yapılışı çok kolay ve gösterişli olan bu güzel yelek modelini Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız.

Sizlere kısa da olsa tarifi vermek isterim fakat her ne kadar tarih belli etsem de video anlatımını izlemenizi öneririm Çünkü el çalışma tekniği ve yapılışı Daha net daha rahat ve daha kolay çalışacağınız olmuyorum.

Bayan örgü yelek modeli tarifi

yelek örneği

Başlama tekniği İstediğiniz şekilde başlayarak yapabilirsiniz zincirin üstüne Trabzon çalışması yapıp ve kenarı içinde Trabzon çalışarak devam edebilirsiniz trabzan örüp 4 zincirle çekerek İki Fıstık oluşturuyoruz iki fıstığın arasına üç tane zincir çekiyoruz yine 4 zincir çekip 4 trabzan yapıyoruz 4 zincir çekip yine 2 litre fıstık oluşturuyoruz bu şekilde ilk sıramızı geçiyoruz.

fıstıklı yelek modeli

Ikinci sıramız da yine 4 zincir çekip dibine sabitliyoruz 4 zincir çekerek üçlü Pırpır oluşturuyoruz yine 4 Trabzon yapıp bu şekilde devam ediyoruz.

3 sıramız da yine Trabzon çalışması yapıp 5 zincir çekip üçlü pırpır’ın ortasındaki Pırpır üstüne sabitliyoruz yine 5 zincir çekip diğer Trabzanların üstünü Trabzon çalışması yapıp devam ediyoruz.

yelek modelleri

Ve yine Trabzon yapıp 4 zincir çekip 5 si Zincire sabitliyoruz 3 tane zincir çekip diğer taraftaki Zincire sabitleyip yine 4 zincir çekip Trabzon oluşturuyoruz.

Bu şekilde devam ederek yine bir üstündeki işlemimiz 3lü zincirlerin içine 2 li fıstık yaparak modelimizi devam ediyoruz.

Tam Detay ve tam net görsele bakarak çalışmanızı öneririm videoyu sonuna kadar izlemeniz için ve daha rahat Çalışmanız için video anlatımını öneriyorum ve sizleri video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.