YENİ TASARIM KESE LİF İLE KARE LİF MODELLERİN YAPILIŞ ANLATIMLARI



TAKIM LİF MODELİ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel yeni tasarım termos modeli kese lif modelinin yapılışından bahsedeceğiz.

Bir önceki sayfamda yeni tasarım olarak kare lif modeli paylaştım Bugün de sizlere lif modellerinin takım olması için kese lif modelinin yapılışından bahsedelim istedim.

Yeni tasarım kese lif modelin malzemeleri

Yeni tasarım kese lif modeli 4 renkten oluşmaktadır yapılışı kolay ve takım olarak çalışabileceğiniz güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum.

TERMOS ,KARER lif modelinin tarifi

ÇİÇEKLİ KESE, TERMOS  LİF MODELİ

Her lifte olduğu gibi bu lif modelimizin de fıstık çalışması Yıldız tekniği ile çalışıyoruz
Üzerine fıstık çalışması yaparak fıstıklı çiçek süsleme yaparak güzel bir görseli oluşturuyoruz.

Bu modelimizin kare lif veya kese lif yaparak değişik süslemeler yapabilirsiniz

Bir önceki sayfamda kare lif olarak paylaştım Oradan da değişik fikirler ve değişik tasarımlar bulabilirsiniz

Evet arkadaşlar bu güzel modeli çalışmasında emeği olan ve bizlere hazırlayan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

TERMOS LİF MODELİ

Yine lif çalışması yapmak isteyip değişik model olsun isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok değişik tasarımlar olan lif modelleri bulabilirsiniz.

Lif modeli ve bu kese lif modelini nasıl çalışırız sorunuza gelince sayfanın sonunda kare lif ve kese lif olarak video anlatımını sizler için paylaştım sonuna kadar izleyerek Sizlerde bu güzel modele sahip olabilirsiniz ve izledikçe kolay çalışma tekniğini elde edebilirsiniz.

TAKIM LİF MODELİ

Evet arkadaşlar bu güzel modelimizin de sonuna geldik ve sizleri her iki modelin kare kese lif olarak video anlatımını sizleri davet ediyorum İyi seyirler.

Kaynak: Suzanın el işi dünyası

Söz yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.