İKİ ŞİŞ İLE ÇEYİZLİK BAYAN PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



İKİ ŞİŞ İLE BAYAN PATİK MODELİ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni çok güzel değişik iki şiş ile bayan patik modelinin yapılışını anlatan videoyu hazırladım.

Kışa hazırlık olsun diye bayan patik modellerinin detaylı anlatımları sizlere bahsetmek istedim ajurlu bir yelek hırka kazak modeli olarak düşünülebilen güzel bir örgü modelini patik üzerinde uyarlayıp sizlere nasıl yapıldığını fikir edinmenizi istedim.

bayan patik modeli

Çeyiz yerinize kız Şah hazır olsun istersiniz bu güzel kolay patik modelini Sizler de yapabilirsiniz.

Üzerindeki örgü deseni kullanarak yelekle kombinleye bilirsiniz harika bir görsel iniz olacağını düşünerek sizlere kendi fikirlerimi söylemek istedim.

ön diki,şi

Yapılış detaylarına gelince videoyu sonuna kadar izleyerek bu güzel model olarak ve değişik örgü desenleri uygulayarak yapabileceğiniz çok güzel çok kolay bir patik model yapılışını video izleyerek Dizlerde yapabilirsiniz.

AJURLU PATİK MODELİ

Yine değişik model değişik patik çalışmaları isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok modelleri bulabilirsiniz.

Örgü desen olarak kanalım olan orgu tariflerini izleyerek birçok örgü model tarifleri bulabilirsiniz patik üzerine uygulayarak değişik patik örnek modelleriniz olmuş olacaktır.

çeyizlik bayan patik modeli

Sevgili örgü Senin arkadaşlar bu güzel örgü modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenleri yapılış detaylarını görmek için video anlatımını izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.