KATMER GÜLLÜ LİF MODELİN TAM DETAY ANLATIMLI VİDEO



katmer çiçekli lif modelin yapılışı
katmer çiçekli lif modelin yapılışı

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik yeni tasarım Katmer  güllü lif modelinin yapılışında bahsedeceğim.

Yuvarlak lif modelinin nasıl yapıldığı konusuna gelince video anlatılmalı paylaştım izleyerek nasıl yapılır olduğunu görsel bakarak daha kolay çalışacağınızı düşünüyorum.

Katmer güllü lif modeli malzemeleri

lif ipleri

Lif çalışması için renk ikimizin olması gerektiğini düşünüyorum kırmızı yeşil veya olarak renk hepimize alalım verdiğimiz için ve ipimizi kesmemiz için makas dileklerimizi dikmek için bilmeye ihtiyacımız var.

Katmer güllü lif modelinin tarifi

Diğer modellerde olduğu gibi yuvarlak fıstık çalışması yaparak önce yeminimizi hazırlıyoruz.
Ve etrafına oyası yapar gibi fıstık çalışması yaparak yuvarlak zemini mizi bitiriyoruz.

yuvarlak lif modeli

Sonra günlerimizi hazırlayıp oluşturduktan sonra üzerine dikiş iğnesi ile monte ediyoruz.

Lif modeli çalışmaları belki hepsi fıstık çalışmasıyla yapılıyor sizlere tavsiyem videoları sonuna kadar izleyerek renklerin geçişleri üzerindeki süslemelerin yerleştirme şekillerine bakarak Sizler de değişik fikirler edinebilirsiniz.

lif modelin yapılışı

Evet arkadaşlar bu güzel modeli beğenip yapmak istediğimizde her ne kadar tarif belirt sem de videoyu izlemenizi öneriyorum bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapım aşamasını kolay olsun diye anlatımı yapan video olarak yapan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

çiçekli lif modeli

Umarım diğer modeller gibi bu güzel modelimi de beğenip yapacaksınız sizler için en güzel en yeni en değişik modelleri sunduğunu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Farklı çalışma teknikleri ve farklı modelleri bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu güzel yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.