LİF ZADE KALPLI LİF MODELİN AÇIKLAMALI ANLATIMI



kalplı lifzade

Sevgili örgü sevenler bugün yine çok beğenilen lif zade lif modelin kalplı olarak sizlere hazırladım ve yapım aşamasını sundum.

Çok beğenilen bu lif modelin yuvarlak ,kare olarak bir önceki sayfamda sizlere paylaştım bugün de sizlere tam takım çalışmasını yapacağınızı düşünerek kalplı olan lifzade lif modeli paylaşarak takım çalışmasında fikir edinmeniz için paylaştım.

kalplı lifzade

Yeni tasarımlardan ve en güzel modellerden haberdar olmak için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

lif çalışması nasıl yapılır.

lif çalışmaları herkesin bildiği gibi fıstık çalışarak örgü yapılır sadece desen ve renkli ipler ile çalışmalarda dikkat etmeniz için video anlatımları paylaşıyorum siz örgü sevenlerde bu video anlatımları tarif vermekten ise video izlemenizi öneririm hem yapılışında el çalışmasında görsel bakarak daha iyi sonuç alınacağını bildiğim için izlemenizi tavsiye ederim.

LİFZADE LİF MODELİN  KALPLI GÖRSELİ

Örgü seven arkadaşlar diğer örgü modeller için de kanalıma abone olarak ve sayfamı ziyaret ederek en güzel en yeni modellerden sahip olursunuz.

Umarım diğer modellerde olduğu gibi bu güzel lifzade lif modelini de beğenip yapacaksınız sizlerden de yorumlarınızı beklerim bu güzel çalışmayı bizlere hazırlayan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sizleri bu güzel kalplı lif zade lif modelin yapılışına izlemeye davet edeyim iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.