YENİ TASARIM TIĞ İŞİ ÖRGÜ DİLİMLİ LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni tasarım motif dilimli tığ işi lif modelinin nasıl yapıldığını ve hangi renklerle çalıştığımızı sizlere bahsedip fikir edinmenizi istedim.

Görseli ile harika olan bu tasarım lif modelini Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız yapmak istediğinizde tarif olarak belirtmek yerine videoyu sonuna kadar izleyerek çalışmanızı öneririm.

lif çiçeği

Bazı çalışmalar var ki tarif belirtmekten,ise videoyu izleyerek ve görsel bakarak daha rahat ve daha anlaşılır olacağını düşündüğüm için videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.

Çok sipariş alacağınız Bu tasarım lif modelini hangi renkle çalışacağınızı ve modelde nasıl yapmamız gerekir sorunuza gelince sayfanın sonunda videoyu paylaştım.

ÖRGÜ DİLİMLİ LİF MODELİN YAPILIŞI
ÖRGÜ DİLİMLİ LİF MODELİN YAPILIŞI

Evet arkadaşlar bu güzel modelimiz renkleri ile uyumu ve dilim dilim çalışarak ortasına farklı bir görsel yaratılan Gül motifini koyarak gerçekten çok güzel bir lif modeli olarak ben de sizlere model konusunda yardımcı olmak istedim.

Sayfamda yine değişik görselleri olan çok sipariş olarak çalışabileceğiniz çeyizlik yapabileceğiniz ve hatta kendiniz günlük kullanabileceğiniz lif modelleri mevcuttur sayfamı ziyaret ederek birçok lif modellerini bulabilirsiniz.

DİLİMLİ LİF MODELİN İPİN RENKLERİ
DİLİMLİ LİF MODELİN İPİN RENKLERİ

Bu güzel modelimi ,nde anlatımları ile sonuna geldik Ben sizleri bu güzel modelin yapılış detaylarını video anlatımında izleyerek yapacağınızı düşünüp sizleri video anlatımını izlemeye davet ediyorum i̇yi seyirler.

Kaynak:Pembeli örgüler

Yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.