TIĞ İŞİ ÇOK AMAÇLI GÜNEBAKAN ÇİÇEK MOTİF ÇALIŞMASI ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler yeni ve çok amaçlı bir çiçek motifi günebakan modelin yapılışını hazırladım ve yapılış anlatımı paylaştım.

Bir çok yerde bu güzel motifi kullana bilirsiniz patik önlerine veya bir süsleme olarak lif modellerinde olsun yani bir çok yerde harika görsel yaratacaktır.

Yapılış tarifine Gelince küçük Detay olarak sizlere yapılışının tarifini paylaşacağım fakat sizlerin daha kolay çalışa bilmeniz için görsele bakarak çalışmanız daha mantıklı olduğunu düşünerek sizlere video izlemenizi tavsiye ederim.

MALZEMELER

3 no tığ kullandım 2 adet renkli örgü ipi kullandım isterseniz sizler motif ortasına bir inci koyabilirsiniz değişik olur.

             GÜNEBAKAN ÇİÇEK MOTİF TARİFİ

 

İki renkte oluşan bu motiflerimiz önce yuvarladığımız oluşturuyoruz ardından Yuvarlağın içine 12 adet trabzon çalışması yapıyoruz.

Ve yuvarlağı mızı sabitliyoruz 9 zincir çekerek tığ üstü alıp her Zincire batıp 8 adet olarak sıkı iğne çalışıyoruz.

Sıkı iğne yaptıktan sonra yine üstü alıp zincir başlama noktasına geleyim bir Trabzon oluşturup diğer trabzanın tepesine batıp sabitliyoruz aynı şekilde yine 8 zincir çekip devam edin bu şekilde 12 adet yapraklarını oluşturuyoruz.

Ben bu çiçek motifini Birçok yerde kullanarak sizlere Görsel olarak ve yapılış tariflerini vererek paylaşacağım .

Sayfamı takip ederseniz diğer modelleri ve yapılış anlatımı için örgü tarifleri kanalımı abone olarak diğer paylaşımlarım dan ilk siz haberdar olursunuz.

 

Bu güzel Vatan çiçek modelinin yapılış tarifini beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Evet arkadaşlar bu güzel modelinin sonuna gelerek güne batan çiçek motifinin yapılış detaylarını izlemeye sizleri davet ediyorum.

TIĞ İŞİ GÜNEBAKAN MOTİF ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.