ÖRGÜ MODELİN İÇİNE KOYULAN ÇEKİRDEK İLE MİDE BULANTISINI SON BULACAK



Merhaba sevgili örgü sevenler tığ işi örgü model ile içine koyulan bir meyve çekirdek ile mide bulantısına son bulacağını düşünerek Sizlere fikir amaçlı paylaştım.

Tığ işi trabzan çalışması ile yapılan bu örgü modeli bileğinizi bağlayarak belli bir noktasına baskı yapıp mide bulantılarını Durdur dağına ve bu güzel modelle bileklik olarak kolunuzda tutacağınız bizim bilgi amaçlı Yapılan bu örgü modeli mi Sizlere sunuyorum.

Nasıl yapılır sorunuza gelince video anlatımı olan videoyu sayfanın sonunda paylaştım videoyu izleyerek tam detaylı bilgi alabilirsiniz.

Doğal yöntemle mide bulantısını geçiştir bileceğimiz modeli Sizlerde örerek ve çekirdeği kullanarak bilgi edinebilirsiniz.

Bir de bu güzel modeli ve bu bilgiyi paylaşan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Yapılışı çok basit olan bu örgü modelinin içine meyve koyarak ve belli bir noktada baskı uygulayarak mide bulantılarına son bulacağını düşünüyorum.

Her zaman için genelde hamile bayanlar bu durumu daha fazla yaşadıklarını ve ilaç kullanmaktansa böyle bir yöntemi denemelerini tavsiye ederim.

Modelin üstüne küçük süslemeler yaparak bileklik gibi kullanabilirsiniz.

Bu modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenleri şimdiden kolay gelsin gelin beraber nasıl yapıldığını ve nelere iyi geldiğini tam olarak video anlatımını izlemeye davet ediyorum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.