KALPLI YUVARLAK LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün değişik olsun bir lif modelini paylaşıp sizlere fikir olsun istedim yuvarlak kalp desenli lif modeli sizlere sundum yapılış anlatımı olan video sayfamın sonunda yer verdim ve paylaştım.

Sayfamda en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel yuvarlak kalplı desenli  lif modeli nasıl yapılır sorunuza gelince hem görsel hemde yapılış tarifi  belirttim sizlerde daha kolay yapmanız için video anlatımını izlemenizi öneririm.

YUVARLAK LİF KALPLI MODEL TARİFİ
Kalp desenli yuvarlak lif Modelimizin yapımı için 2 renk lif ipi ve 7 numara tığ kullanıyoruz. 7 zincir çekip bir halka yaparak modele başlıyoruz tekli fıstık yöntemiyle ipler içten yürütülecek kalp deseni yapıyoruz. 2 sırada düz tek renk ördükten sonra örümcekler arası tekli fıstık yaparak modeli bitiriyoruz.
Bu güzel lif modeli sipariş üzerine çalışan arkadaşlara çok sipariş alacağınızı düşünerek sizlere bu güzel modelden haberdar etmek istedim.
Evet arkadaşlar çeyizlere yapmak için model arayan arkadaşlar sayfamda bu güzel lif model gibi bir çok değişik ve çok güzel lif modeller bulunur sayfamı ziyaret etmenizi öneririm .
Yuvarlak kalplı deseni olan bu güzel lif modeli yapmak isteyen tüm lif sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.