ÇOK GÜZEL KIRMIZI GELİNCİK LİF MODELİN TAM DETAY YAPILIŞ VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik fırfırlı kırmızı rengi yakışacak Gelincik lif modelinin yapılışı detaylarından bahsedeceğiz.

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapılı aşamasına tam olarak anlaşma yapan pembe Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar kırmızı rengi bu kadar yakışan bir lif modeli umarım sizlerinde dikkatini çekip Umarım yapacaksınız yapmak istediğinizde tam detay olan videoyu izleyerek kolayca çalışacağınız umuyorum.

                     Yapılış tarifi

LİF  çalışması yapmak için 3 renk ip kullanıyorum kırmızı siyah ve sarı olarak üç renk işimizi hazırladığımız bu güzel modeli yapmak için başlayalım.

Yıldız tekniğe çalışma yöntemi ile yuvarlak başlayıp aralarını zincir çekerek yaprak görünümü veriyoruz.

Önce siyah İpimizin göbek kısmındaki görünümü hazır Gelincik çiçeğimizi bitiriyorum üstüne orta göbeğinde tomurcuklarına gösterecek şekilde yapıyoruz.

Arkadaşlar tam olarak yapmak istediğinizde Sonuna kadar izleyin bu güzel modeli Sizler de    kolayca çalışabilirsiniz.

                    Fırfır çalışması.

Tüm lif modellerinin etrafını süsleyecek olan fırfır çalışmasını nasıl yapıldığını kısa da olsa Detay olarak size bilgi vermek istiyorum.

Fırfır için ilmekleri uzatarak çalışıyoruz ilmek tığa dolayıp uzatarak hiç çekmeden çalışıyoruz sonra her uzattığımız ilmekleri tek tek zincir çeker gibi yapıyoruz sonra tığın arkasıyla ilmekleri yine uzatarak devam ediyoruz yapmak isteyen örgü sevenlere bu gelincik çiçek modeli yapılışını anlatan video izlemenizi öneririm gelin beraber yapılış anlatımlı video izleyelim iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.