BAYAN YELEK MODELİN KOL KESİM ANLATIMI NARENCİYE ÇİÇEK MODELİ



Sevgili örgü sevenler narenciye örgü modelin tam detay yelek çalışmasını hazırladım ve yapılış anlatan video paylaştım.

NARENCİYE Örgü başlama tekniği farklı çalışmasını bir önceki sayfamda paylaştım şimdi sizlere sadece kesim yerlerini anlatacağım ve kesim ile kol kesimleri her örgü yapan farklı çalışmakta oysa ki her kol kesimin görseli aynı olmalı diye düşünüyorum biraz sizlere bu yelek modeli nasıl çalıştım bahsedelim.

Bir önceki sayfalarımda yelek başlama tekniğini nasıl yapılır video paylaştım eğer bu modelin aynısını yapacak olursanız sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz ayrıca örgü narenciye modelin yapılış tekniği de anlatımını yaptım ve sayfamda paylaştım her ikisinden bahseden video paylaşımları var bakarak yapacağınızı umarak bu gün sizlere sadece kol kesimlerden bahsetmek istedim.

                         YELEK MODELİN GÖRSELLERİ

 

NARENCİYE ÖRGÜ MODELİN KOL KESİM YAPILIŞ TARİFİ

Yelek veya hırka çalışmalarda her zaman kol kesmeden önce ön kesim yapılır ben 2 santim önden keserek kol kesim yaparım ki ve üstüne kapatınca koltuk altı ile aynı hizaya gelsin diye .

Sonra beden örgü çalışıp son ilmekte lastik yapmak için ilmek artırarak 12 ilmek çalışalım ve 12 ilmek örüp beden örgüden iki keserek geri dönüyoruz ve tekrar aynı işlemi 12 beden sıra dan ilmek keserek örgü,müze devan ediyoruz.

Büyük beden çalışması olduğu için sayılara dikkat edilmeli sizler sadece yapılış tekniğe bakarsanız daha iyi olacaktır diye düşünerek fikrimi paylaştım.

Yine sayfamda model olarak örgü bir çok kanalımda yayında sizlerde orgutarifleri,ni ziyaret ederek ve abone olarak bu güzel modellerden haberdar olursunuz .

Evet arkadaşlar her ne kadar tarif versem de görsel bakarak çalışmanız daha iyi sonuç vereceğini düşünerek sizleri video anlatımlara bakmanızı öneririm .

Gelin beraber yapılışı anlatan video izleyelim iyi seyirler.

NARENCİYE ÇİÇEKLERİ ÖRGÜ BAYAN YELEK ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.