3D NİLÜFER ÇİÇEĞİ UZUN LİF MODELİNİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik üç boyutlu nilüfer çiçeğinin lif modeli olarak sizlerle paylaşıyorum .

Nilüfer çiçeği lif modeli olarak bir önceki sayfamda yuvarlak lif modeli olarak paylaştım Bugün de sizlere uzun lif modeli olarak nilüfer çiçeği modeli mi paylaşıyorum.

Sayfamda bahsettiğim gibi yuvarlak kare kese lif olarak her çalışmasında her modelin takımla manız için takım olarak sizlere paylaşacağım.

Yine değişik model değişik tasarımları bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok modeli bulabilirsiniz.

Kare,yuvarlak,uzun lif olarak takım halin de anlatımları her zaman sizlere paylaşıyorum çünkü bir model yapınca takım halinde yapmak daha iyi olur hele ki çeyizler için örülüyor ise takım olmalı diye düşünerek takım lif modelleri paylaşmak ve sizlere de fikir olsun isterim.

    NİLÜFER ÇİÇEĞİ UZUN LİF MODELİ

              3D      NİLÜFER ÇİÇEĞİ YUVARLAK LİF MODELİ

Yuvarlak lif modeli bir önceki sayfamda yapılış anlatımla paylaştım sayfamdan bulabilirsiniz sizlere görsel olarak bu sayfama da yuvarlak lifi paylaştım.

Üç boyutlu nilüfer çiçeği lif modelini hazırlayan ve yapılışı kolay olsun diye video anlatımını yapan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sayfama en güzel en yeni modelleri ve yeni tasarımları paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel lif modelinin tarif olarak sizlere belirtmedim anlatımına bakıp hem görseli hem el tekniğini isteyerek daha rahat ve daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Diğer modellerde bahsettiğim gibi bu modelinde de aynı şekilde videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm.

Sevgili örgü sevenler bugün modeli beğeni yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

3D nilüfer çiçeği lif modelin videoyu beraber izleyelim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.