YENİ TASARIM KİLİM DESENLİ KARE LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni tasarım olan kilim deseni kare lif çalışmasını hazırladım

Yapılışı kolay renk geçişleri harika olan bu güzel lif modelinin görsel olarak çok güzel olduğunu Sizler de görüyorsunuz.

Kilim deseni olarak çalışılan Mısır taneleri lif modeli temin hazırlığı ile renklerin geçişlerinde kilim desen oluşuyor Bu kilim desenli çok güzel kareli modelini Umarım Sizler de beğeneceksiniz yapmak istediğinizde video anlatımını sayfanın sonunda paylaştım Oradan izleyerek yapabilirsiniz.

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapılışını anlatan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sayfama en güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Yine Sayfamda değişik yeni Tasarımlar ve en güzel modeller lif olarak bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Model tarif olarak Bu modelin video anlatımına izlemenizi tavsiye eder Daha rahat daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Her ne kadar tarifi sizlere belirten de video anlatımını görsel olarak bakarak çalışmak daha mantıklı olduğunu düşündüğüm için tarif yerine video izlemenizi öneririm.

Kilim desen olarak Bu deseni düz Trabzon çalışıp başka bir model olarak kullanabilirsin.

Desen çok güzel olduğunu düşünüyorum Bir Servis peçetesi ne uyarla yapabilirsiniz kırlent yapabilirsiniz ve hatta bir bebek battaniyesi yapabilirsiniz.

Her zaman bahsederim ki örnek bir yerde kalmamalı bu örneği mide Birçok yerde kullanabileceğinizi düşünerek sizlere bu modeli değişik yerlerde ayarlamanızı tavsiye ederim.

Tabii ki lif olarak Gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum ben beğendiğim için sizlere de Bu modelin yapılışını paylaşıyorum.

Gelin hep beraber Bu modelin kare Kilim deseni lif modeli nasıl yapıldığını izleyelim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.