GELİN BERABER ÖRELİM ÇOK AMAÇLI ÖRNEK YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel çok amaçlı kullanabileceğimiz örgü modelinin yapılışı detaylarını hazırladım.

Gelin beraber örelim mı?

 

Çok kolay ve çok güzel olan bu modeli yeni öğrenenler dahi yapabileceği dikenli gül dalı gibi duran modelimi sizlere nasıl yapıldığını anlatan videoyu hazırlayarak paylaştım.

Tarif olarak videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü nerede nasıl bilmek alındığını ve ne şekilde göründüğünü görmeniz açısından daha da faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu modeli bir lastik başlama tekniği olarak da kullanabilirsiniz lastik yerine bu örgü kullanıp daha güzel bir görsel elde edebilirsiniz Özellikle düz örgü yapacak olan arkadaşlarımız için ideal bir başlama tekniği olduğunu düşünerek sizlere fikirlerimi sunmak istedim.

Yine kanalımda ve sayfamda birçok değişik modellere bakıp fikir edinmeniz için ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum.

Örgü tarifleri kanalımda değişik örgü ve el işleri paylaştım kanalımı ziyaret edip istediğiniz model anlatımlarıyla izleyerek Sizlerde bu güzel modellere sahip olabilirsiniz.

Arkadaşlar bu modeli min de sonuna gelerek sizleri video izlemenizi tavsiye eder örmek isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

İyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.