RENK RENK ÇARKI FELEK LİF MODELİN YAPILIŞ DETAYLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir lif modelinin sizlere paylaşıyorum.

Çarkıfelek lif modelini olarak çok güzel rengarenk bir model çalışmasını Sizlere fikir olsun diye sundum.

Çarkıfelek lif modeli olarak sayfamda birçok model paylaştım sayfamı ziyaret ederek birçok değişik görselleri olan lif modelleri bakıp Sizler de çok kolay çalışabilirsiniz bu güzel çalışmaları nasıl yapılır sorunuza gelince videoyu sayfanın sonuna paylaşıyorum .

Müsait olun sonunda her zaman için video açıklaması olan videoları paylaşıp sizlerin çalışma olarak çok kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Arkadaşlar evde kal Türkiyem ve tüm Dünyam olarak sizlere güzel modelleri paylaşım ev ve stresinizi bir nebze olsun azaltacağını düşünüyorum.

El işi bilmeyen ve yeni öğrenenler dahi onları yapabilecek şekilde güzel görselleri olan modelleri sayfamı ziyaret ederek bulabilirsin.

Ben örgüyü bir terapi olduğunu düşünerek sizlere de fikirlerimi sunmak istedim.

Evet arkadaşlar Her zaman bahsettiğim gibi Bu güzel modeli minde tarif olarak sizleri video izlemenizi tavsiye ederim.

Çarkıfelek lif modeli mi yapmak isteyen tüm örgü sevenlere bu güzel modeli mi paylaşıyorum.

 

Bu modelle ilgili fikirlerimin sonuna geldim ve videoyu beraber izleyerek daha kolay çalışalım

Kısa da olsa bu güzelliği hepimizin tarifini veriyorum.

YENİ ÇARKIFELEK LİF MODELİ 

Modelin yapılışında 5 renk lif ipi kullanıyor Lifimizi rengarenk olarak kullandığım az kalam ipleri değerlendireceğiniz harika bir model 2 no silikon saplı tığ kullandım siz elinize yatkın bir tığ kullanabilirsiniz Lifimize beyaz ipimizle 7 zincir çekerek içine 8 fıstıkla başlanıyor ikinci sırada mavi renk ile sıra sonlarında artış yapıyoruz üçüncü sırada da yine artırma yaparak 4 sıra örüyoruz her yuvanın içine ayrı renk kullanarak tamamlıyoruz daha sonra sıra başlarında eksiltiyoruz her dilime aynı teknik ile tamamlayıp etrafından kutu tekniği 3 sıra yapıp en son sırada kenar süsü yaparak lifimizi bitiriyoruz yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.