SİYAH BEYAZ İPLER İLE LİF MODELİ GÖRDÜNÜZ,MÜ İŞTE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel siyah beyaz ipler ile harika bir lif modelini sizler için sundum.

Yapılış anlatımı olan video paylaşarak sizlere yapılışında kolay olacaktır tarif olarak her zaman bahsediyorum ki video anlatımları izlemenizi tavsiye ederim çünkü el çalışması ile görsel bakarak daha kolay yapabilirsiniz.

Özellikle renklerin geçişleri önemli olduğunu hep bahsederim ya işte renklerin geçişleri ile harika bir lif modelli olarak sizlere paylaştım model olarak sizlere fikir oldun.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli siyah beyaz olarak BJK lif modelini sizlere sundum Sizler bu model ile diğer farklı Spor dallarında olan forma renklerine kullanarak Sizlerde bu güzel model gibi ev çalışması yapabilirsiniz.

Her renk her sigortalının Farklı renkleri ve farklı görselleri olduğunu düşünerek Sizler de o renkleri kullanıp değişik figürlü lif modelleri çalışabilirsiniz.

Bu güzel BJK lif modelini yuvarlak uzun kare olarak çalışabilirsiniz Pembe Hanım İlerleyen zamanlarda bu modellerle ilgili çalışmalar yaparsa tüm görselleri ile sizlere tekrar paylaşacağım sayfamı takip etmeyi unutmayın.

Arkadaşlar yine değişik güzel çeyizlik lif modelleri bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok modelleri sahip olarak fikir edinebilirsiniz.

Çaycuma en güzel en yeni en değişik modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel lif modelinin çalışmasına ve görselini her zaman yaptığın gibi Tarkan’dan sonunda videoyu paylaşarak Sizlerin de izleyerek bu güzel modeli çalışmanızda kolay olacağını düşünüyorum.

Her ne kadar bu modeli Talip olarak versem de Karışık karışık bulduğumu düşündüğüm için izlemenizi tavsiye ederim.

Bu güzel modelinde sonuna gelerek sizleri siyah beyaz iplerle çalışılan bu güzel modelle baş başa bırakarak Sizlere kolay gelsin diyorum iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.