BEBEK BATTANİYE KİRAZ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel renkler ile çalışacağınız bebek battaniye kıraz modelini sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Evet arkadaşlar modeli Ben iki renkli çalışarak sizlere nasıl yapıldığını anlattım Sizler de 2 renk veya birçok renkle yapabileceğiniz bu güzel modeli Birçok yerde kullanacağımızı unutmayın.

Bebek hırka yelek şapka vesaire çalışmalar da kullanabileceğimiz çok güzel kirazlı bir model.

Arkadaşlar buna benzer battaniye modelleri olarak kanalım olan Orgu tarifleri’nde paylaştım kanalımı ziyaret ederek birçok bebek battaniyesi modellerinden fikir edinebilirsiniz.

Bu güzel Kiraz modelini kabarık ile yapılan örgü modeli nasıl yapıldığı ile ilgili sorunuza gelince her zaman bahsettiğim gibi video anlatımları sonuna kadar izlemenizi tavsiye eder ve daha kolay çalışmanıza vesile olacaktır.

Arkadaşlar bu güzel modeli isterseniz Trabzon çalışma yerine farklı çalışma yapabilirsiniz İlerleyen zamanlarda ben bu modeli dörtlü Kiraz olarak çalışıp veya daha farklı çalışma teknikleri ne sizlere İlerleyen zamanlarda paylaşacağım beni takip etmeyi unutmayınız Eğer sayfama üye değilseniz Üye olmanızı kanalıma abone değilseniz abone olmanızı tavsiye ederim.

Umarım diğer modeller gibi Bu güzel bebek battaniye Kiraz modeli mide beğeneceksiniz beğendiğiniz modelleri yorumlarınızı beklerim.

Tarif olarak size her ne kadar yorum olarak yazsam da karışık bulduğumu düşündüğüm için videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar bu güzel modelin de fikirlerimle düşüncelerimi sizlerle paylaşıp sonuna geldim yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Bu modeli benim yapmak isteyen ve video anlatımını izleyerek yapacak olan örgü seven arkadaşlara iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.