EN KULLANIŞLI ÇİÇEKLİ KARE LİF MODELİN DETAY YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kullanışlı bir lif modeli hazırladım yapılışı kolay olması için video anlatımını sundum izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Yeni öğrenenler dahi yapabilecek olan bu güzel kare lif modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız eğer yapacak olursanız kısa da olsa tarif olarak sizlere sundum fakat benim sizlere tavsiyem video anlatımları izlemeniz ve görsel bakarak çalışmanızda daha kolay olacaktır.

Lif çalışmasında yapılış olarak her biri aynı çalışılmaktadır fakat renklerin geçişleri ve çiçeklerdeki renklerin yerini belirlemeniz için video anlatımdan görsel bakmanızda fayda sağlayacaktır.

Yine sayfamda bir çok bu model gibi güzel ve değişik uzun ,yüz lifler kare lif yuvarlak lif olarak bir çok model paylaştım sayfamı ziyaret ederek fikir edine bilirsiniz veya model olarak düşünebilirsiniz.

Kareli lif model tarifi

Çiçek demeti lif yapımı Modelimizin yapımında 7 numara tığ ve 4 renk lif ipi kullanıyoruz. 23 fıstık boyunda tekli fıstık yapıyoruz. 2 sıra düz yıldız tekniğiyle örüyoruz. Çiçek yaprakları ve tomurcukları ipleri içten yürüterek örüyoruz. Tekrar 2 sıra tek renk örüp yine modeli tekrar ediyoruz. 4 sıra çiçek yaptıktan sonra son 2 sırayı da tek renk yapıp kenar oyasına geçiyoruz. Kenar oyası için fıstık üzeri pir pir,ik yaparak modeli bitiriyoruz.

Bu güzel lif modeli kısada olsa tariflerden bakarak da yapabilirsiniz bu güzel modelin daha sonuna geldik çiçekli kare lif modeli yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.