ALTI PARÇADAN OLUŞAN YENİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel altı parçadan oluşan lif modelin yapılışından bahsedelim.

Yapılışı her lif çalışması gibi fıstıklı yıldız tekniği ile yapılan bu güzel lif modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz yapılış tarif olarak sizlere video paylaştım izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Her modelde olduğu gibi bu lif modeli de izlemenizi öneririm çünkü renklerin geçişleri ve renklerin uyumu hakkında bilgi edinmeniz için bu modeli hazırlayan arzu hanımın video anlatımını izlemenizi öneririm.

sayfama her modeli paylaşmak dayım bu aralar evde kal Türkiyem ve tüm dünyam olarak hepimiz evdeyiz sağlık adına ve en güzel terapimiz ve stres için en güzel çalışma el işleri olduğunu düşünerek sizlere güzel modelleri hazırlayıp sizlere sunmak istedim sayfamda ziyaret ettiğiniz de her modeli bulacağınızı ve model konusunda yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Evet arkadaşlar bu güzel modelden bahsetmek istersek yapılışını izleyerek yapacağınızı öneririm ve renkler olarak ve bu model çalışmasıyla parçaları birleştirmeyi de anlatımda var rahat çalışa bilirsiniz ve hatta bu model ile bebek battaniye olarak çalışabilirsiniz veya uzun lif yapabilirsiniz sahip arzu hanım uzun lif modeli de yaparsa sizlere paylaşıp fikir edinebileceksiniz sayfamı takip etmeyi ve üye olmayı unutmayın.

Bu güzel modeli yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.