ÇİTİ PITI BİR AJURLU YELEK ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel çiti pıtı bir ajurlu örneğin yapılışından bahsedeceğim.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel modeli istersen kendine istersen çocuklara yapabilirsiniz yada kombin olsun isterseniz renk değişiklik yaparak çalışabilirsiniz.

 

Arkadaşlar bazı modeller çok kolay olduğunu söylemeden geçmek istemem görsel sizleri yanıltmasın sadece yapmanız gereken video izleyerek kolay olduğunu görmeniz sadece sizler bu videoyu izleyerek nasıl yapıldığına bakmanızı tavsiye ederim.

Hele ki yeni öğrenenler bu modellere dikkatlice izlerseniz her örneği yapabileceğinizi düşünüyorum bel ki ilk çalışmanızda yavaş örgü yapacaksınız ama tam detay olarak bilen birinden ve kolay tekniği olan bilgilerden öğrenmenizi tavsiye ederim ilk öğrenim ve el tutuşunuz çok önemli olduğunu unutmayalım.

Evet biraz bu modelden bahsedersek çok kolay bir çalışma ajurlu bir model çıtı pıtı model her örgüde olduğu gibi bu modeli de görmek istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Ben bu modeli iki renk ile ipin kalın ince olarak çalışıp sizlere paylaştım kalın ip renkte örneğimi göstermese de sizlere şunu söylemek isterim kalın ip ile de çok güzel oluyor ince ip çocuklar için güzel olur.

Her zaman derim ya örgü modellerin çalışmalarda renkler önemli işte bu renk konusunu bu modelimde görebilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler bu güzel modelimi yapmak isterseniz tarif almanız sa yardımcı olacak olan video izlemenizi tavsiye ederim en mantıklısı doğru tarif video olduğunu düşünerek tavsiye ederim bu güzel modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

AJURLU ÖRNEK ÇALIŞMASI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.