FELEĞİN ÇARKI TIĞ OYA MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili oya sevenler bugün sizlere feleğin çarkı oya modelin yapılışından bahsedelim ve sizlere tülbent oyası olarak fikir edinin istedim.

Feleğin çarkı oya modeli çok değişik ve güzel bulduğum için sizlere de çeyizlerinize model olsun diye yapılış anlatımla paylaşıp fikir edinin diye sundum umarım bu güzel oya modelini beğeneceksiniz yapılış detay olarak sizleri her zaman için video izlemenizi tavsiye ederim .

Renklerin uyumuna dikkat ederseniz harika oldu renklerin uyumu çok önemli olduğundan bahsederim ya işte renklerin uyumu bu olsa gerek diye düşünüyorum.

Evet arkadaşlar sayfama yeni gelenler için sayfamı ziyaret ettiğiniz de her modelden bilgi edinin isterim ve her örgü tekniği sizlere sunmak dayım umarım sizlerde bu düşünceme katılır ve düşünceniz ile ilgili yorum yaparsınız her zaman için sizlerin görüşleri önemli olduğunu unutmayın.

Tığ oyası olarak yine değişik örneklerden bir önceki sayfalarımda bahsettim sayfamı ziyaret ederek fikir edinebilirsiniz veya modellerden ve video anlatımları izleyerek sizlerde kolayca yapabilirsiniz şimdi bu güzel feleğin çarkı oya modeli yapmak isteyen ve yapacak olan tüm el işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.