BADEM YAPRAKLI ÖRGÜ BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir bayan yelek modeli olan badem yaprakları yapılış anlatımını yaparak siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaştım.

Çok güzel olan badem yaprakları örneği beğenerek sizlere paylaştım umarım sizlerde bu güzel modeli beğenip yapacaksınız .

Nasıl yapılır ve bu örnekle başka ne yapabiliriz sorunuza gelince evet her örnekte olduğu gibi bu örneği de her örgü modeli olarak kullanabilirsiniz aynı şekilde ip konusuna gelince her ip ile yapılabilecek örnek ben sizlere hem kalın ip ile hemde ince ip ile çalışıp model konusunda yardımcı olduğumu düşünüyorum .

Nasıl yapılır konusuna gelince her ne kadar tarif olarak sizlere versem de video izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum çünkü el tutuşu bile önemli olduğunu ve görseli görüp çalışmak daha kolay olacaktır diye sizlere video paylaştım izleyerek yapacağınızı umuyorum.

Bu model yeni öğrenenler için biraz zor çünkü ajur çalışması ve yaprak oluşumunda karışık bulabilirsiniz fakat her ne kadar yeni öğrenseniz de video izleyerek sizlerde yapabilirsiniz .

Arkadaşlar sayfamda en güzel modelleri paylaştığımı düşünüyorum ve aynı şekilde kanalım olan orgutarifleri de yeni modellerin yapılışında kolay çalışmalar sunduğumu düşünerek sizlerden de beğendiğiniz modellere yorum yapmanızı isterim.

Sayfamın sonuna gelerek bu güzel yelek modeli beğenip yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin nasıl yapılır diye düşünme video izleyelim mi iyi seyirler.

BADEM YAPRAKLI ÖRGÜ YELEK ÖRGÜ MODELİN VİDEO ANLATIMI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.