TIĞ İŞİ BEBEK BATTANİYE MOTİF ÇALIŞMASI OLAN VİDEO



Sevgili örgü sevenler yeni bir tığ işi battaniye örgü modelin motif olarak çalışma tekniği sizlere paylaşıp fikir edine bilirsiniz.

Kabartmalı çok güzel bir motif olarak yapacağınız veya bütün olarak da yapabilir bir örnek değişik görsel ile harika oldu bize bu modeli suzan hanım hazırladı ve yapılışında kolay olsun diye video paylaştım.

Bende sizlere bu modellerden haberdar olun istedim suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim bu güzel modeller için.

Yapılışına gelince arkadaşlar her zaman ki gibi bu modeller için de video anlatımını izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünerek video izlemenizi tavsiye ederim.

motif için gerekli malzemeler

TIĞ İŞİ AYICIK FİGÜRLÜ BATTANİYE MOTİFİ
TIĞ İŞİ AYICIK FİGÜRLÜ BATTANİYE MOTİFİ

 

Arkadaşlar bu kabartma modeli yaparak çocuklar için örgülerde yapabilirsiniz sıralı kabarcıklar yaparak veya bir figür yaparak değişik model yapabilirsiniz .

Evet arkadaşlar yine değişik battaniye modellerden bakıp fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgutarifleri,ne bakarak veya sayfamdan ziyaret ederek bir çok güzel değişik örneklerden bilgilenerek fikir edinmeniz daha kolay olacaktır ziyaret etmeniz yeterli .

Sayfama her zaman en güzel değişik kolay görseli harika modelleri sizlere paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

ÖRGÜ BEBEK BATTANİYE MOTİFİ
ÖRGÜ BEBEK BATTANİYE MOTİFİ

 

Hangi ip ile çalışalım sorunuza gelince arkadaşlar her ip ile örgü olur sadece ipiniz örneğe uyumlu olup olmadığına bakmanız yeterli olur renklerde tabi ki çok önemli her zaman renkleri bahsederim her örneği göstermez diye renklerdir.

Bazen modelleri daha harika gösteren bu örnekte ki gibi renkler güzel gösterdiğini düşünerek renklere dikkat etmenizi ve örneğin ipin kalınlığına dikkat etmenizi öneririm.

Şimdi bu güzel modeli nasıl yapıldığına bakalım mı video izleyerek nasıl örgü yapıldı detaylar nasıl diyerek izleyip yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.