ÇOK KOLAY GÖSTERİŞLİ PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili hanımlar bu gün sizlere kolay fakat gösterişli bir patik çalışmasını hazırladım ve sizler için paylaştım.

,Her modelde olduğu gibi yapmayı bilen örgü sevenler için çok kolay olacağını düşünerek yeni öğrenecekler de video anlatımını sonuna kadar izleyip çok kolay çalışabilirsiniz.

Trabzan örgü tekniği ile çalışabileceğiniz ve ön kısmına sizler değişik model uygulayabilirsiniz sadece bu patik yapılışını izleyerek değişik modellerden de bu patik gibi çalışabilirsiniz bu model de çok güzel oldu istediğiniz renkler ile çalışabilirsiniz veya bu modelde ki ön kısmında baklava deseni alarak yelek yapabilirsiniz veya üçgen şal olarak da harika olur modeli değişik örgülerde denemenizi tavsiye ederim.

Ben her zaman derim ya model bir yerde kalmasın bu modeli de patik de kullanmış sizler değişik örgü,lerinizde kullanmanızı tavsiye ederim .

Arkadaşlar bize bu modeli fatma hanım hazırladı bende sizlere paylaşarak yeni model çalışmalardan haberdar etmek istedim umarım bu güzel çalışmaları beğenecek ve sizlerde yapacaksınız bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Bu güzel baklava desen li örgü patik çalışmasını yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.