ÇEYİZLİK BAYAN YELEK ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTARİFLERİ VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir modelin yapılışından fikir edinmeniz için tığ işi bayan yelek modeli sizlere hazırladım ve anlatımını yaptığım video paylaştım.

Arkadaşlar sağlık sorunu nedeniyle sizlere örgü modellerden paylaşıp sizlere terapi olsun diye değişik ve güzel modeller hazırlamak için burada olduğumu unutmayın stres için örgü her zaman çok iyi gelir sizlerde bunu bilirsiniz örgü bir terapidir.

                                    Tığ işi yelek örneği

Evet örgü modeline dönersek model tığ işi olarak çalıştım ve ip olarak istediğiniz ip ile yapabilirsiniz ve aynı şekilde tığ ip,inize uyumlu olmasına dikkat edelim.

Renk olarak da sizin renk beğeninize bırakıyorum .

Nasıl yapılır sorunuza gelince her zaman bahsederim ki video anlatımını izlemeniz en doğru çözün ve en kolay çalışma teknik olduğunu düşünerek video izlemenizi tavsiye ederim çünkü görsel ve anlatımla yapacağınız zaman el yapılışına bakıp yapmak size kolaylık olacaktır bende bir örgü seven olarak tavsiye ediyorum.

Ben her ne kadar sizlere tarif versem de karışık olur yazı okumaktansa izlemek mantıklı diye düşünerek öneririm.

Bu model sadece yelek olarak bakmanızı istemem tabi ki her modelde bahsettiğim gibi bu model de de hem sizlere hem çocuklar geçler için de kullanabiliriz.

Bu model ile kazak yapabiliriz hırka olarak da güzel olur yani her modelde olduğu gibi modeli kullanabilirsiniz yine değişik örgü modeli bakacak ve fikir edinmek isterseniz sayfamı ile kanalım olan orgutariflerini ziyaret ederek bir çok modellerden fikir edinebilirsiniz.

                     İKİ TARAFLI YELEK ÖRNEKLERİ

Arkadaşlar bu güzel modeller için yorumlarınızı beklerim abone olarak diğer modellerden de haberdar olacaksınız yapmak isteyecek olan örgü  seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Modelin yapılışı için video anlatımını izleyelim iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.