TRABZAN ÇALIŞARAK DİKİŞSİZ BEBEK YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve herkesin örebileceği dikişsiz bebek yelek modeli sizlere sundum .

Çok kolay sadece trabzan çalışarak ve arada fıstık yaparak yapılan bir modelin yapılış anlatımını sunarak sizlere kolay olacaktır.

Yapılış detayı izlemenizi öneririm çünkü verilen sayılar ile değişik örgü bebek yelek yapmanıza bilginiz olur hemde bebek yelek kaç ilmek yapalım sorunuza cevap olarak izlediğinizde bulabilirsiniz.

Yakadan başlayıp dikiş atmadan yapacağınız çok kolay bu güzel yelek modelini umarım sizlerde beğeneceksiniz  yine değişik örnek olsun diye düşünecek olursanız kanalım olan orgutarifleri ne bakıp değişik örgü modellerine fikir edinebilirsiniz.

Bu modelde ki sayı kullanarak değişik örneklerde yapabilirsiniz veya bu model kolay olduğu kadar da güzel olduğunu söylemek istedim.

Roba ya kadar trabzan çalışıp robadan sonra örnek yaparak daha güzel yelek yapabilirsiniz ben bu güzel kolay yelek modelin yapılış sorunuza gelince video izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu kolay bebek yelek modeli yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

TRABZAN ÇALIŞARAK YAPILAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI VİDEO İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.