YENİ TASARİM GÜLLÜ LİF MODEL DETAY YAPILIŞ VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım olan güllü lif modeli ile detay anlatımlı video sizlere hazırladım.

Yapraklı ve çiçekler ile süsleyerek harika bir lif model den fikir edinmeniz için yapılışında kolay olacak video paylaştım izleyerek sizlerde çok rahat yapacağınızı umuyorum.

Çeyiz için ideal olan bu güzel gösterişli lif modeli sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum sizlerde bu güzel modellere bakıp fikir edinebilirsiniz.

Sipariş olarak çalışan örgü sevenler ile çeyiz hazırlayanlara model konusunda bilgilendirmek istedim eğer yapacak olursanız yapılış anlatımlı video izlerseniz daha kolay yapabilirsiniz .

Yine değişik modeller den fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok yeni tasarımlar ve değişik örneklerden bilgilenerek fikir edineceğinizi düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar her zaman en güzel değişik örnekler paylaşarak fikir edinmenize yardımcı olduğumu düşünüyorum .

Bu güzel model lif çalışmasını zemin aynı çalışıp süsleme farklı yapabilirsiniz sayfamda değişik süsleme çiçek yapılış ve modeller mevcut değişiklik yapabilirsiniz yada aynısı olarak ve renklerde değişik kullanabilirsiniz.

Modellerde her zaman derim ya renkler önemli diye evet arkadaşlar modeli gösteren bizzat renklerin uyumu olduğunu modellere bakıp renkler önemini anlayacaksınız.

Her model ren uyumu ile güzel görünür diye düşünerek kendim fikirlerimi  sizlere paylaştım evet bu güzel renkler ile yapılan çiçekli lif modeli beğenip yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yapılışı için video izlemeye bakalım iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.