SEKİZ YAPRAKLI BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere kendim tasarladım 8 yapraklı üçgen şal modelini yelek olarak tasarladığı örgü modellerini sizlere yapılışına hazırladım .

Çok güzel değişik olan bu güzel yelek modelinin 8 yapraklı gösterişli gelin yeleklerinde de kullanabileceğiniz bir model olduğunu düşünerek sizlere bu güzel modelimi yapılış anlatımı ne yaparak Sizler de daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

                            YELEK MODEL ÇALIŞMASI

8 yapraklı örgü dantel modeli
8 yapraklı örgü dantel modeli

Bir önceki kanalımda 8 yapraklı üçgen şal olarak sizlere sunulmuştur ondan esinlenerek ve kanalında da bahsettiğim gibi yelek çalışması olarak çalışırken değişik bir görselde sizlere anlattım izlediğinizde değişikliği nasıl yaparız konusunu anlayacaksınız.

Arkadaşlar güzel modeli nasıl yapmalıyız sorunuza gelince yapılış anlatımına yaptığım videoyu paylaştı ve bu modeli nasıl kullanırız sorunuza gelince üçgen şal olarak yapılışını anlattım yelek olarak bu kanalımda ve bu yayınladım videomda bahsettim yapılışını sizleri anlattım bir bayan bluz olarak çalışabilirsiniz çok da güzel olacak yazın bikini üstü olarak bir pareo olarak çalışabilirsiniz değişik görseller olarak her yerde kullanabilirsiniz diye düşünerek sizlere kendi fikirlerimi söylemek istedim.

                               SEKİZ YAPRAKLI      ŞAL MODELİ

üçgen dantel modeli
üçgen dantel modeli

 

8 yapraklı örgü modeli olarak sizlere sunarken değişik bir fikrin ne bir kare 1 kare 8 yaprak yaparak şey gibi görünüm elde edebilirsiniz Sizler bu şekilde deneyerek değişik bir modeliniz olacağını düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler değişik güzel modelleri düşünerek sizlerden yorumlarınızı beklerim bu güzel modeli yapacak olan tüm örgü sevenlere İyi seyirler dileyerek kolay gelsin.

 

Güzel 8 yapraklı yelek modelini video anlatımını izleyelim İyi seyirler

Kaynak: orgutarifleri

Makale yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.