SEKİZ YAPRAKLI TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik 8 yapraklı tığ işi üçgen şal modelini hazırladım.

Sizler için şablondan görüp tasarladım bu üçgen şal modelinin yapılışını anlatan video ile Sizlerin de kolayca çalışabileceğinizi Umut ediyorum.

Sayfamda ve kanalımda her zaman bahsedelim ki değişik en güzel modelleri sizlere sunmak için burada olduğumu bildiririm.

8 yapraklı üçgen şal
8 yapraklı üçgen şal

Umarım bu güzel tasarımlarımı ve modelleri M beğenip Sizlerde yapacaksınız olarak sizlere anlatımını izleyerek daha kolay çalışabileceğinizi düşünüyorum ve izlemenizi tavsiye ediyorum.

Üçgen şal çalışmasından sonra yelek çalışmasını da hemen arkasına sizlere paylaşacağım eğer takip ederseniz yelek modeli olarak da sizlere sunacağım.

Kanalım olan orgu tariflerini abone olarak Yeni tasarımlarım ve Yeni modellerinden fikir edinebilirsiniz.

8 yapraklı bu üçgen şal çalışmamda nerede ve nasıl kullanacağız sorusuna gelince beni dantel çalışması dahi yapabileceğinizi düşünerek bu modeli Birçok yerde kullanacağınızı Umut ediyorum.

Dantel peçete hırka yelek çalışmalarında kullanabileceğiniz çok güzel örnek olduğunu düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu güzel modeli Sizlerin de beğeneceğini umut ederek yapılış anlatımı olan videoyu görselde ki Resimlere bakıp Sizlerin de daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Nasıl yapılır sorusuna gelince kısaca tarif vermek istiyorum.

SEKİZ YAPRAKLI TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİN ANLATIMLI TARİFİ

1o zincir ile başlayalım 5trabzan  yapıyorum zincirle dönüp Bir trabzanın  tepesine basarak 4 tane Trabzon yapıyoruz 3 zincir çekiyoruz Biz trabzan 3 zincir kenarı için 4 trabzan yapıyorum.

Ve bu şekilde 3 sıra olacak şekilde çalışmanızı devam ediyoruz 4 birazdan yapıyorum 5 zincir çekiyorum ve 3 tane Trabzon yaparak arasına 3 zincir çekerek devam ediyorum Yine 5 zincir yapıyorum ve 4 Ravzayı yapıyorum.

Geriye dönüp 4 trabzan yapıyorum 3 zincir çekiyorum ve zincir yaptım üstüne 3 tane aralarına üçer zincir Çekerek trabzanları oluşturuyoruz 15 zincir çekip diğer 5 zincir çektiğimin gelip yine 3 tane aralarına 3 zincir Çekerek 3 zincir çekip 4’lü Trabzan oluşturuyorum.

TIĞ İŞİ İNCİLİ ÜÇGEN ŞAL MODELLERİ
TIĞ İŞİ İNCİLİ ÜÇGEN ŞAL MODELLERİ

 

Zincirle geri dönüşüm 413 zincir çekim 3 tane aralarında Trabzon yapıyorum 15 den 2 indirme bakıp Tabii istiyorum 7 tane trabzan yapıp Trabzon bir sıkı iğne çalışıp 7 sınavdan Trabzon’la zincirimi Tabii istiyorum bu şekilde modelime devam ediyorum.

Diğer yapraklarında ikinci yaprağım da 10 zincir çekiyorum 3 yaprağım da 14 çekiyorum 4 yaprağım da yine 14 çekiyorum üstünde trabzan anlarım hepsi 7 tane Trabzon 8 ile bekliyorum burada karışık olarak düşünecek olursanız izlemeye devam edelim

YELEK ÇALIŞMASINI BEKLEYEN OLURSA SİZLERE EN YAKIN ZAMANDA SUNACAĞIM TAKİPTE KALIRSANIZ SİZLERDE BULABİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

 

 

 

Tığ işi incili üçgen şal çalışması
Tığ işi incili üçgen şal çalışması

Makale yazar .: orgutarifleri.com

Kaynak:orgutarifleri,ine ait

SEKİZ YAPRAKLI TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODELİN ANLATIMLI VİDEO

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.