YILDIZ PATRİCK KARAKTERLİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere Yıldız Patrik karakterli lif modelinin yapılışı tekniği ile sizleri hazırladım.

Yıldız ekmeği her ne kadar aynı çalışılmış olsa da her zaman bahsettiğim gibi renklerin geçişlerini dikkate almamız için ve doğru yerde renk geçişi yapmamız için gidiyor anlatımını sonuna kadar izlemenizi öneririm.

Arkadaşlar değişik güzel lif modelleri bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamda birçok lif modeli mevcuttur sayfamı ziyaret ederek değişik örgü modelleri ve lif çalışmaları bulabilirsiniz.

Bize bu güzel lif modelini hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye video anlatımını sunan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar her zaman Video anlatımını izlemenizi öneriyorum Çünkü bende bir örgü sever olarak bütün örgülerde görsel bakıp örgü yapmak daha kolay ve daha detaylı olarak anlayabilmemiz mantıklı olduğunu düşündüğüm için izlemenizi her zaman için tavsiye ederim.

Bu güzel Yıldız karakterli Yıldız çalışmalı lif modelini Umarım Sizler de beğeneceksiniz.


.
Değişik görseller ve değişik karakterler sayfamda bakıp fikir edinebilirsiniz renk uyumu özellikle dikkat etmeniz gerektiğini her zaman için sizlere fikrimi söylüyorum Evet arkadaşlar örgüde Renkler çok önemlidir Çünkü görsel olarak bakıldığında modelden Çok önce rengin uyumu dikkat çekiyor dur.

Sevgili örgü sevenler bu güzel led çalışmasını beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere Şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.