MENEKŞE ÇİÇEK LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel değişik Menekşe çiçekli lif modelinin yapılışını hazırladım.

Lif modeli yapım aşamasını tek tek aşama aşama yapmak isterseniz ve renklerin geçişlerini çiçeklerin diğerlerini belirlemek isterseniz video anlatımını sizler için paylaştım sonuna kadar izleyerek bu güzel lifi Sizler de çok kolay yapacağınızı umuyorum.

Arkadaşlar Her zaman bahsederim ki tarif her ne kadar sizlere bahsetsem de çok karışık olacağını düşünerek her zaman için videoları izlemenizi tavsiye ederim çünkü el hareketleri ve model olarak nasıl çalıştığını renklerin nasıl geçiş yaptığını görsel olarak görüp çalışmak en kolay olduğunu düşünüyorum.

Yine sayfamda en güzel en değişik modelleri paylaştığımı düşünerek sayfamı ziyaret etmenizi ve tüm modellerin yapım aşamaları olan videoları beraberinde paylaştım bunları izleyerek Sizlerde bu güzel modelleri fikir edinebilirsiniz.

En güzel en yeni modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim .


.
Sayfamda lif modeli diğer örgü modelleri ve el işleri paylaştım bunlara bakıp yeni değişik fikirler edinebilirsiniz İster çeyizlerini de ister hediye olarak isterseniz sipariş üzerine çalışıyorsanız çok sipariş alacağınızı ümit ederek sayfamı ziyaret edip ve takip etmeyi unutmayın.

Güzel Menekşe çiçekli lif modeli teşekkürlerimi iletirim bu güzel çalışmayı Umarım diğer örgü modelleri beğendiğiniz gibi bu modeli midir beğeneceğinizi düşünüyorum yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.