SEVGİLİLER GÜNÜNE YAKIŞIR HARİKA LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler sizlere Sevgililer Günü’ne uyuyacak Çok güzel değişik renkleri ile uyumlu harika bir lif modelini hazırladım.

Çiçeklerle süslenmiş bu güzel lif modelinin nasıl yapıldığı sorusuna gelince video anlatımını yapan da hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim yapım aşaması tam detaylı olarak anlatımı olan videoyu izleyerek güzel de kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Çeyizlenizi yer vereceğinizi ve güzel çalışmayı Sizlerin de beğeneceğinizi düşünerek bu güzel modelin video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim çünkü model yapılışı ve çiçek ve sayıları olan bu güzelliklerin tam olarak anlamanız için de yapmanıza çok kolay olacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar bu güzel modelin Umarım Sizlerde çok beğeneceksiniz yapım aşaması değişik etrafı fırfırlı çiçekli lif modelini Sizler de size veya sevdiklerinize hediye edecek ve çok sipariş alacak olan bu güzel lif modelini yapmanızı tavsiye ederim.

Bildiğimiz gibi lif modelleri Yıldız tekniğe fıstık çalışması ile yapılmaktadır her zaman bahsettiğim gibi bu lif modellerin renklerin geçişleri ve değişik detayları yapmanız için her zaman Video izlemenizi öneriyoruz Çünkü Harris çalışma tekniği farklı yapılabiliyor Onun için bu modeli sadece altına yapan Suzan Hanım’ın elinden izleyerek yapmanızı tavsiye ederim.

Değişik lif modellerine bakmak isterseniz kanalımda ve sayfamda birçok değişik lif modelleri renkli tasarımları bulabilirsiniz sayfamı ziyaret ederek birçok modeli sahip olacağınızı umuyorum.

Ben örgü seven olarak her zaman için en güzel en değişik modelleri güzel yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekleriz.

Bu lif modeli çalışarak sipariş üzerine örgü yapan arkadaşlara ideal bir model olduğunu düşünüp yok sipariş alacağınızı umut ediyorum ve yapmanızı tavsiye ederim
.

Yapılış tarifi olarak sizlere bahsetmedim Çünkü videoda o kadar güzel anlatımı var ki izleyip yapacağınızı düşünerek tarifi vermedim.

Arkadaşlar Umarım diğer modeller gibi Bu güzel Sevgililer Günü’ne özel lif modeli beğenip yapacaksınız yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.