ZEMHERİ ÇİÇEKLERİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik Zemheri çiçekleri olan lif modelinin yapılışını sizler için hazırladım .

Değişik görseli olan bu güzel lif modelini Umarım diğer lif modelleri gibi beğenip yapacaksınız nasıl yapıldığı sorusuna gelince video anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek renklerin geçişleri ve çiçek yapılışını daha kolay yapacağınızı umarak videoyu paylaştım.

Arkadaşlar yine değişik lif modellerine bakıp fikir edinmek isterseniz ya da çalışmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok lif modellerini bulabilirsiniz.

Bizi bu çiçekli lif modelini hazırlayan Arzu Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Sayfama en yeni en güzel değişik görselleri olan modelleri paylaştığımı ve sizlerle buluşturdu mu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Kullandığımız iplerin renkleri sizler istediğiniz renkleri de kullanabilirsiniz.

Bilindiği gibi lif modeli çalışması fıstıklı Yıldız tekniği ile çalışıldığını hepimiz biliyoruz bu modelleri sizlere paylaşmanın sebebi renklerin geçişleri ve modelin nerede nasıl yapıldığını görmeniz için hem görseli hem de yapılış anlatımı olan videoyu paylaşıyorum.

Umarım bu güzel çalışmaları Sizler de beğeniyorsunuz yapmak istediğinizde her zaman bahsettiğim gibi videoyu sonuna kadar izleyerek daha kolay çalışacağımızı umuyorum şimdi bu güzel çiçeği lif modelini yapmak isteyen tüm sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.