KIZIM İSTEDİ BEN ÖRDÜM EN KOLAY ÇİÇEK YAPILIŞ TEKNİĞİ VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok beğeneceğiniz en güzel ve kolay örgü çiçekli bandana yapılışını sizlere anlatımını yaparak sundum sizlere fikir olsun istedim.

Değişik bir model düşünürken kızım bana kalemlik yap ve bandana ile harika olur deyince yaptım gerçekten de çok güzel olsun sizlerde çocuklarınıza veya eş dost akraba çocuklara hediye olarak yapabilirsiniz .

ÇİÇEKLİ ÖRGÜ BANDANA MODELİ
ÇİÇEKLİ ÖRGÜ BANDANA MODELİ

Bir çok çiçek yapılış modeller var fakat bu çiçek motif gibi kolay ve çok güzel olarak görmediğim için sizlere kolay çiçek yapmanız için fikir olsun istedim.

Kolay çiçek çalışmasını yapmamın sebebi her örgü de kullanılıyor patik yapımında şapka ,ve düz örgü yaparak şal çalışmalarda bu güzel çiçek çalışarak harika olacaktır.

Değişik çiçek modeller olsun isterseniz sayfamı ziyaret ederek bulacaksınız her değişik modelden sizlere haberdar olmak ve haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın.

KIZIMA KALEMLIK ÖRGÜ MODELİ
KIZIMA KALEMLIK ÖRGÜ MODELİ

Model yapmak örgü yapmak kadar kolay bir çalışma tekniği çünkü sadece bu model çalışmaları izleyip sizlerde biraz değişik görsel katarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar umarım bu güzel fikrimi beğenip sizlerde hem kalemlik olarak hemde bandana çalışarak hediye olarak kullanacaksınız .

KIZIM İÇİN BANDANA
KIZIM İÇİN BANDANA

Çiçek motif olarak her renkle güzel olur sizler lif yapımında kullanırken lif renk olarak uyumlu olamasına dikkat edilmeli ve yeni tasarım ile sizlere çiçeklerden yeni model tasarladım o modeli de sizlere fikir olacaktır.

Bu kolay çiçek çalışmasını umarım beğenip yapmak isteyeceksiniz video anlatımına bakarak çok kolay çalışacağınızı düşünerek video paylaştım yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.