LİF ZADE KARE İLE YUVARLAK LİF MODELLERİN YAPILIŞ ANLATIMLARI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel istek alan lif modelin kare çalışmasını sizlere yapım aşamasıyla paylaştım yapılışı sizlere kolay olacağını umarak bu güzel lif zade lif modeli sundum.

Harika bir model olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim bu güzel lif model ben çok beğenerek sizlere paylaştım umarım sizlerde bu lif zade modeli beğenip yapacaksınız bu modelin yuvarlak kese lif olarak bir önceki sayfama paylaştım sayfamı ziyaret ederek bu güzel modeli takım çalışabilirsiniz .

Bu modeli bir çok anlatım var ben en çok detay anlatımı suzan hanımın anlatımını beğenip sizlere bu video anlatımından bahsetmek istedim.

Yapılış nasıl sorunuza gelince yapım aşamalarını izleyerek daha kolay çalışacağınızı düşünüyorum.

Her zaman bahsederim yapılış tarif olarak video izleyin diye çünkü görsele bakıp çalışmak en mantıklı olarak düşünüyorum.

Arkadaşlar bu güzel model gibi bir çok çeyizlik olsun sipariş olarak ve kendinize yapmak isteyeceğiniz lif modeller var sayfamda sayfama bakıp fikir edinebilirsiniz.

En güzel en yeni modelleri sunduğumu düşünerek sizlerde yorum yaparak sizlerde beni mutlu etmiş olursunuz.

Lif modelin üstündeki çiçek motifleri kullanarak harika modeller yapabiliriz nasıl mı çiçekleri kullanarak bere modelinde patik çalışmalarda gibi bir çok yerde kullanabiliriz yapacağınız tek bir şey çiçek motif yapılışını da izleyip en güzel şekilde yapmaktır .

bize bu modeli video anlatımını yapan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim ve ben bu model ile beraberin de birde yuvarlak lif model anlatımını sizlere sunup sizlerde yeniden yuvarlak lif model ile bir görün istedim .

Bu güzel lif modelleri beğenip yapacak örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

KARE LİF MODELİN ANLATIMI

YUVARLAK LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI

ve diğer uzun olarak yüz lif olarak da yapılışına bakarak sizlerde tam takım yapabilirsiniz sayfamda lifzade olarak bakıp bulabilirsiniz şimdiden keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.