3D YILDIZ FIRFIRLI LİF MODELİN EN KOLAY YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yıldız fırfırlı lif modelin en kolay çalışma tekniği ile yapılışını anlatan video hazırladım.

Her lif modeli gibi örgü tekniği yıldızlı fıstık çalışması olup değişik süslemeler ile değişik görselleri tasarlamak sizlere kolayca yapacağınızı düşünerek bu modelin yapılışı olan video paylaşarak sizlere fikir olsun diye düşündüm.

Video izleyerek hem görsel hemde yapılışını izleyerek daha rahat örebilirsiniz anlayamadığınızda video durdurup sizlerde yapacağınızı düşünüyorum her ne kadar tarif versem de karışık olur diye düşünüyorum .

Eğer yapamaz olursanız yorum kısmından bana bildirip sizlere yardımcı olurum yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Sayfama en güzel ve en yeni modeller tasarımlardan sizlere bilgilendirdiğimi umuyorum .

Arkadaşlar bize bu güzel l,if modelini tasarlayıp ve yapılışı kolay olsun diye video hazırlayan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Daha öncede fırfırlı lif model olarak paylaşmıştım fakat bu çiçekler ile süslenmiş olan lif modelini sizlerinde beğenecek ve yapacağınızı umarak yorumlarınızı beklerim.

Değişik lif modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfamda her biri ayrı güzel lif modelleri paylaştım sayfamı ziyaret ederek bir çok lif modellerinden fikir edinebilirsiniz.

Bu güzel fırfırlı lif modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.