ÖRGÜLERE BAŞLAMAK İÇİN KULLANACAĞINIZ BAŞLAMA TEKNİK İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel örgülerde başlama tekniği olan örgü başlama tekniğini sizlere yapılışını anlatıp sundum.

Örgü başlama tekniği olarak çok güzel motif görünümlü güzel bir başlama tekniği sizler için hazırladım.

Bilindiği gibi örgü çalışmalarında haroşe ve lastik tekniği çalışmasını yapardık Oysa başlama işi birçok başlama tekniği vardır Bu başlama tekniklerinden bir tanesi bu pırpırlı motif görünümlü başlama tekniğini Sizlere fikir olsun diye yapılışını anlatarak paylaştım.

ÖRGÜ BAŞLAMA TAPILIŞ TARİFİ
ÖRGÜ BAŞLAMA YAPILIŞ TARİFİ

Nasıl yapılır sorusuna gelince video anlatımını sonuna kadar izlerseniz Sizler de benim kadar çok kolay yapacağınızı olmuyorum.

Hangi ipi ve hangi kişi kullanmamız gerekir sorusuna Ben her zaman için örgü yapmak istediğiniz ip markasıyla ve ipin kalınlığı inceliğine uyumlu sis kullanmanızı tavsiye ederim.

Değişik görünen bu başlama tekniği düz örgüler için çok güzel süslemesi yapıldığını düşünerek Sizlerde bu düz örgü leriniz için çok güzel olacağını düşünüp fikir edinin istedim.

Yine değişik başlama teknikleri kanalımı ve siteyi ziyaret ederek birçok başlama teknikleri de bulabilirsiniz.

Bu başlama tekniğini Sadece düz örgülerde değil üstüne değişik örgü modelleri kullanıp çok güzel bir kazak hırka gibi şeyler yapabilirsiniz.

ÖRGÜ BAŞLAMA TEKNİK
ÖRGÜ BAŞLAMA TEKNİK

Kanalım olan olgu tarihleri takip ederek veya abone olarak değişik örgü başlama teknikleri ve örgü modelleri bulabilirsiniz yapılışı anlatımları yapıp size izleyerek çok daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Her modelde olduğu gibi Umarım bu güzel çalışmayı başlama tekniğini Sizlerde beğenecek ve yapacaksınız.

Şimdi bu güzel modeli Benim başlama tekniğini kazak ve hırkalar da yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.