ÇEYİZLERE YAKIŞACAK SULTANLARIN LİF MODELİN DETAY YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel yeni tasarım yeni model olarak sarayların lif modeli olan bu güzel lif modeli mi Sizlere hazırladım ve sundum.

Çeyizleriniz eve sipariş olarak çalışan örgü seven arkadaşlara çok sipariş alacağım bu güzel motif üzerine işlenmiş lif modelini Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız.

Bu lif modeli nasıl yapılır sorusuna gelince anlatımını paylaştım sonuna kadar diyerek Sizlerin de yeter olarak hem görsel hem yapılışı anlatımını izleyip Sizler de çok kolay çalışacağımızı umuyorum.

Arkadaşlar yine bu güzel model gibi değişik modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfamda birçok lif-modeli paylaştın sayfamı ziyaret ederek değişik modellerden fikir edinebilirsiniz.

Terlik çalışması gibi Yıldız tekniği ile çalışılan bu lif modeli her zaman bahsettiğim gibi Bu modelde de üstünde küçük motiflerle değişik bir görsel elde ettik.

Bu güzel lif modelinin çalışmasını yapan ve yapılışı kolay olsun diye video anlatımına hazırlayan arzu Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sayfama her zaman en güzel en yeni tasarımlarıyla örgü modelleri ve en işlerini paylaştığımı düşünerek sizlerden de güzel yorumlarınızı beklerim.

Örgü modelleri olarak lif çalışması haricinde değişik örgü modelleri ve en işlerini sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Bu güzel lif modelini beğenip çalışmak isteyecek olan tüm örgü sevenleri keyifli örgüler dilerim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.